woensdag 6 januari 2016

Many People ...

PanPastels blijven mij fascineren. Iedere keer ben ik weer blij met het resultaat. Soms is het even zoeken naar de juiste kleurcombinatie. Als ik al snel zie dat ik niet tevreden ben met de gekozen kleuren, stop ik en begin ik opnieuw met andere tinten.


Ik ben begonnen met het stempelen van de Cover A Card stamp Crochet van Impression Obsession met Versamark inkt op een stuk papier van 14,5 cm x 14,5 cm. Iets groter dan de stempel. Deze heb ik gesponsd met Yellow Ochre Tint (270.8), Yellow Ochre (270.5), Bright Yellow Green (680.5), Bright Yellow Green Tint (580.3). 


Dit is dan het resultaat. Fixeer je werk met Academy Fixative van Ghiant.Stempel met Versamark inkt de stempel Crochet Dolly (IOstamps) en bewerk deze met PanPastel Turquoise Shade (580.3). Doe dit met een penseeltje. Stempel met zwarte inkt de tekst, deze stempel is van Hampton Art.


Gebruik weer Versamark om de tak (Penny Black) te stempelen. Bewerk deze met Burnt Sienna (740.5). Ook dit keer gebruikte ik hiervoor een penseeltje.


Emboss de Crochet Dolly stempel met Mint Mojito embossingpoeder van WOW. Kleur deze met Distress inkt Peacock Feathers, ik gebruikte hiervoor een waterpenseel. Spons de randen van de bloem met Peacock Feathers. Knip de achtergrond op maat (12,5 x 12,5 cm) en spons de randen met Distress inkt Fossilized Amber.


Op het 'kleedje' kun je nog paperflowers bevestigen met een brad/splitpen.
Mat je creatie op een blauwe kaart en plak het geheel op een bruine kaart. De totale afmeting van de kaart is 13,5 x 13,5 cm.
3 opmerkingen:

Regina de Koning zei

Prachtig! Mooie tekst ook.

Pat zei

The Pan Pastels adhere beautifully to the Versamark ink and the colours you have used are perfect together Corine, and the WEB embossed Crochet Doily sitting on top with the flowers is a pretty finishing touch. I love the sentiment too. x

akkina van steen zei

Mooi is deze Corina