maandag 21 september 2015

Chocolate Baroque Autumn Poppies

Mijn favoriete jaargetijde begint weer. En natuurlijk luid ik dat in met een herfstkaart. Heerlijk om met blaadjesstempels en paddenstoelenstempels van Chocolate Baroque aan de slag te gaan. De paddenstoelen komen van de sheet Autumn Poppies.Spons een stuk papier met PanPastels Bright Yellow Green Shade (680.3) en Yellow Ochre (270.5).


Stempel hierop met Versamark een paddenstoelenstempel. En bewerk deze met behulp van een penseeltje met PanPastel Pewter (921.5). Een mooie zilvergrijze kleur die een beetje een parelmoereffect geeft op je werk. Helaas altijd lastig te fotograferen.


Stempel vervolgens met Versamark de blaadjes rondom de paddenstoel en bewerk deze met PanPastel Yellow Ochre, Bright Yellow Green en Burnt Sienna (740.5). Doe dit nu ook weer met een kwastje, zodat je gedetailleerd kan werken. Voordat ik deze stap ging doen heb ik eerst het papier op mijn gewenste formaat gesneden.


Over de achtergrond heb ik nog wat stempelafdrukken met pigmentinkt gemaakt. Dit maakt het geheel wat levendiger. Ik gebruikte hiervoor Memento Luxe inkt Pistachio en Toffee Crunch. Voor de achtergrond gebruikte ik de kringeltjes stempel van de sheet Rustic Fragments en de 'spatten' van de sheet Seasonal Fragments.Op canvaspapier heb ik met een Memento Luxe inkt Rich Cocoa de paddenstoelen gestempeld en vervolgens geĆ«mbossed met holografisch embossingpoeder van WOW! 
Dit geeft een leuk glittereffect.
De paddenstoelen heb ik ingekleurd met Tombow Markers (098, N65, 977 en 899) en uitgeknipt.


Als laatste heb ik de uitgeknipte paddenstoelen met 3d-blokjes op de kaart geplakt.
Het formaat van de kaart is 13cm x 11,5 cm.Geniet van de herfst!


2 opmerkingen:

Pat zei

I love the rich autumnal colours and the mix of pastels and inks Corine and the pretty leaves which frame the card beautifully and then the background toadstools with the pretty sparkly toadstools which you have added which finish it so prettily. x

Ellen zei

Prachtig Corine! Dit is de herfst!