dinsdag 20 januari 2015

Earth laughs in Flowers - PanPastels and Brusho

Onlangs heb ik Brusho ontdekt. Ik was nieuwsgierig of Brusho ook te combineren zijn met PanPastels. Een verrassend resultaat!
De Brusho moet je nat spuiten met water en wat mij verbaasde is dat de PanPastels niet reageerden op het water en ook niet op de poeders. Hierdoor kun je eerst een mooie achtergrond sponsen met PanPastels, daarna wat Brusho er over strooien en dan nat spuiten. Je kunt het eventueel drogen met de heattool.


Het stempelpapier heb ik eerst gesponsd met twee kleuren PanPastels (280.3 Orange Shade en 580.5 Turquoise). Daarna heb ik een heel klein beetje Brusho (gamboge en turquoise) op het papier gestrooid en nat gespoten. Doe dit met beleid en stop op tijd!


Over de gecreëerde achtergrond heb ik met Stazon Blue Hawaii de Starflower (IO stamps) gezet. De Large Flourish two (IO stamps) heb ik met Distress ink Wild Honey gestempeld. De Honeybee (Art Journey) heb ik ingekleurd met Distress inkten en een beetje Inka gold Old Silver op de vleugels. Hier en daar wat witte stipjes op de bloem gezet met de Molowtow pen (160 Signal White)

Door mijn ethousiasme ging ik meteen aan de slag met een tweede kaartje.


Op het stempelpapier heb ik eerst twee kleuren PanPastels (470.8 Violet Tint en 470.5 Violet) gesponsd. Hierover heb ik een heel klein beetje Brusho (violet) gestrooid en nat gespoten. Daarna de Baroque Swirl (Art Journey) gestempeld met Memento Luxe Sweet Plum.
 De bloem (Stampendous) heb ik geëmbossed met WOW Magical Mauve op een stukje papier dat ik eerst heb gesponsd met PanPastel Violet Tint. De accenten heb ik aangebracht met Brusho violet. Dit doe je door een beetje Brusho op je craftsheet aan te brengen en dit met een waterpenseel nat maken. Ook op deze kaart weer accenten aangebracht met de Molowtow-pen (160 Signal White).


Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren.8 opmerkingen:

Sophie zei

Zwei so schöne Karten.
Die Honigbiene sieht traumhaft aus.
Und die Blumen sind herrlich in den Farben.
Da geht mir das Herz auf in dieser kalten Jahreszeit.
Dankeschön.
Sophie

Marlies zei

Prachtige kaarten en wat een mooi effect krijg met brusho en pa pastel

Groetjes
Marlies

Regina de Koning zei

Wow 2 top kaarten. Super gaaf!!

Janny's Cards Creations zei

Wow twee prachtige kaarten erg mooi gemaakt met twee mooie mediums. Groetjes Janny

Pat zei

Thisis very pretty Corine and such lovely colours and I adore that beautiful bee. x

Ellen zei

Wat mooi Corine! En wat mooi dat je nu onder de brusho een basiskleur kunt aanbrengen die watervast is! Een prachtig resultaat.

Renje zei

prachtig Corine. Brusho...nooit van gehoord. toch maar eens opzoeken.

Willy de Bruijne zei

prachtig!