zondag 1 januari 2012

Gelukkig Nieuwjaar!

Weer 366 nieuwe dagen om te vullen met bijvoorbeeld stempelen! Natuurlijk start er ook weer een nieuwe Art Journey Challenge, de 17e. Het is mijn beurt een thema te presenteren.
Deze maand gaan we aan de slag met: Perfect Pearls.
Ik werk graag met Perfect Pearls van Ranger. Je kunt dit op vele manieren gebruiken. Google maar eens op 'perfect pearls' en je krijgt genoeg ideetjes. Overigens kun je op de blog van Tim Holtz ook zien wat hij er zoal mee creƫert.De stempels met de zakhorloges en de seal 'nieuwjaar' heb ik eerst gestempeld met Versamark en vervolgens bepoederd met Perfect Pearls Forever Red. Het valt niet mee het effect ervan goed weer te geven. Dit was het beste resultaat van vele foto's.

Op onderstaande kaart heb ik Perfect Pearls Interference Blue gebruikt in combinatie met de Distress Inkten Dusty Concord en Broken China.


Zoek je potjes Perfect Pearls op of koop Perfect Pearls bij Art Journey. Voor € 3,95 bezit je al een potje, en hier kun je heel veel mee doen. Laat je werk zien via de Art Journey Challenge #17 op de blog van het Art Journey Design Team en maak kans op een tegoedbon van 10 euro!

5 opmerkingen:

Godelieve zei

Leuk thema Corine, en prachtige voorbeelden die inspireren!
Gelukkig nieuwjaar!

Miranda zei

Gelukkig Nieuwjaar en mooie kaarten Corine, ik vind de perfect pearls altijd leuk om mee te werken in diverse technieken! groetjes Miranda

Hillie zei

Gelukkig Nieuwjaar en voor 2012 veel stempelplezier!

Mooie voorbeelden heb je gemaakt. Ik vind het fotograferen van de Perfect Pearls bijzonder lastig!
Het was erg leuk om weer eens te werken met de perfect pearls.

Willy zei

Prachtige kaartjes, Corine!

Alison zei

Beautiful effects! I love the blues!