vrijdag 22 juli 2016

Zonnige Zonnehoed

Werken met PanPastel op fluweelpapier gaat heel goed. Het papier heeft een fijne structuur waardoor de PanPastel goed hecht. De bloemen (DarkroomDoor) zijn gestempeld met watervaste zwarte inkt op aquarelpapier. 


Op een stuk fluweelpapier heb ik met sponsjes PanPastel gewreven. Ik gebruikte de kleuren Ultramarine Blue Tint (520.8), Bright Yellow Green Tint (680.8) en Bright Yellow Green Shade (680.3). Probeer een soort landschap te creƫeren.


Vervolgens heb ik met Versamark een 'solid' zonnehoed gestempeld. Met een kwastje heb ik hierover PanPastel Pewter (921.5) aangebracht. Met een kleinere zonnehoed heb ik hetzelfde gedaan.


Met Stazon Jetblack heb ik 2x een 'open' zonnehoed gestempeld. Op deze plek komt straks een ingekleurde bloem. 


De bloemen heb ik nog 2x gestempeld op aquarelpapier, deze kleur je in met Molotow AquaTwin. Ik gebruikte de kleuren orange (003), vermillion (005), brown (019), yellow green (019) en dark green (105).


Knip de bloemen uit en plak ze precies op de bloemen die je al eerder op je kaart stempelde. Geef hier en daar wat accenten met een zilvermarker. Het tekststempeltje is van Hero Arts.


De achtergrond heb ik gemat op zilverkarton en uiteindelijk op een witte kaart geplakt.


Hopelijk heb ik je weer op een idee kunnen brengen.
5 opmerkingen:

Willy de Bruijne zei

erg mooi Corine!

Pat zei

These Coneflowers are gorgeous Corine and I love the Pan Pastel background and the silver silhouetted ones also using PP in the background. A great idea to add the two coloured flowers over the top of the stamped one for added dimension. x

Godelieve zei

Wat een leuk effect, deze combinatie! Prachtig!

Ellie Knol zei

Mooi gedaan... prachtige collage van stempels zo!

Jolanda zei

Prachtig kunstwerkje!