dinsdag 21 juli 2015

Zomerse Zonnebloemen

Vandaag laat ik jullie een zomerse kaart met zonnebloemen zien. De bloemen heb ik ingekleurd met PanPastels. Erg leuk om te doen! 


Emboss de bloemen 3x met een turquoise embossingpoeder. Kleur deze in met Panpastels. Ik gebruikte de kleuren Turquoise (580.5), Turquoise Shade (580.3), Orange Shade (280.3), Burnt Siena  (740.5), Brigth Yellow Green Shade (680.3) en Hansa Yellow Extra Dark (220.1). Knip of snij de bloemetje daarna uit.


Snij een stuk papier van 12 x 12 cm en spons deze met de kleuren Burnt Siena, Turquoise en Orange en Bright Yellow Green Shade.


Gebruik diverse template om de achtergrond te creëeren. Dit kunnen best 2 templates zijn. Begin eerst met delen te sponsen met embossinginkt van de ene template. Breng PanPastel aan en doe daarna de andere.

Stempel een tekst met blauwe pigmentinkt en emboss met zilver holografisch embossingpoeder. Op de bovenkant van het papier kun je een bubbel-stempel afdrukken met blauwe pigmentinkt.


Plak alles op de kaart en creëer met bloemenponsjes en plakpareltjes een hartje in de bloemen. 
Klaar is je kaart met zomerse zonnebloemen.


1 opmerking:

Pat zei

This is beautiful Corine with all the stencilled layers and pretty pan pastel colour. I simply adore the blue stamping at the top and for the lovely sentiment and the blues and oranges complement one another perfectly. x