maandag 6 juli 2015

Flowerdots - Chocolate Baroque Tangled Garden Flower

Het is zomer! Deze prachtige bloemenstempel van de Tangled Garden sheet van Chocolate Baroque is zeer geschikt voor een zomerse kaart. Met stempels en PanPastels gaf ik de bloem een Zentangle-achtige look.


Stempel de bloem drie keer met een zwarte watervaste inkt op wit stempelpapier. Je gaat de bloem straks in laagjes op elkaar plakken.


Spons de buitenrand van de hele bloem met PanPastel 680.5 Bright Yellow Green.


Stempel met een achtergrondstempel van de sheet Texture Fragments (Chocolate Baroque) met Versamark embossinginkt over de bloem en breng hierover met een kwastje PanPastel 620.5 Phthalo Green aan.


Spons het middelste deel van de 2e gestempelde bloem met 580.5 Turqouise. Stempel hier met een andere achtergrondstempel met embossinginkt overheen. Neem een penseel en breng over de achtegrondstempelafdrukken PanPastel Bright Yellow Green aan.


En nu dan nog het hart van de bloem. Spons eerst een laagje met Phthtalo Green. Stempel weer een achtergrondstempel met embossing inkt en bewerk deze dan met PanPastels 921.5 Pewter.


Knip de onderdelen uit en breng met een Molowtow pen (wit) hier en daar stippen aan.

Stempel op wit papier met Distress inkt Peacock Feathers en Mowed Lawn de achtergrondstempels, dit mag best een beetje over elkaar heen. Bevestig een blauw lint met witte stipjes op het papier en plak hierop een groen strikje. De onderdelen van de bloem heb ik met 3d-tape op elkaar geplakt. Mat het geheel op een zwart en wit karton en plak alles op een turqouise kaart. De bloem bevestig je als laatste met 3d-tape.3 opmerkingen:

Pat zei

This is beautiful Corine using the CB stamps and Pan Pastels. I love the patterns using the texture fragments and the way you have layered up the flower and the two colours of distress ink in the background again using the fragments. The sheer ribbon is a pretty finishing touch too. x

Willy zei

Wat is dit mooi Corine!!

Regina zei

Hier word je toch blij van! Ik vind hem prachtig.