maandag 5 januari 2015

Single Bloom Rose Stem (IO stamps)

We zijn alweer 5 dagen in 2015. De tijd gaat snel. Wie weet hoeveel mensen er na de feestdagen weer zitten de wachten op het mooie voorjaar. Ik wil jullie daarom een beetje voorjaar brengen met deze kaart in voorjaarstinten.

Today I will show you a card in springcolors.


Op canvaspapier heb ik eerst drie kleuren Pan Pastel aangebracht: Turquoise 580.5, Bright Yellow Green 680.5 en Violet Tint 470.8. 
Met een transparante embossinginkt heb ik een deel van een CAC-stempel van Impression Obsession gestempeld in de rechteronderhoek en linkerbovenhoek. Hierover heb ik met Pan Pastel Yellow Ochre Shade 270.3 gewerkt. Ook de swirlstempel (PSX) heb ik gestempeld met transparante embossinginkt en hier over Pan Pastel Turquoise en Bright Yellow Green aangebracht.

On canvaspaper I used the following PanPastels: Turquoise 580.5, Bright Yellow Green 680., Violet Tint 470.8 and Yellow Ochre Shade 270.3. 

De roos (Impression Obsession) heb ik gestempeld met Stazon Olive Green en ingekleurd met Tombows en een waterpenseel. Heerlijk werkje.
Voor de afwerking heb ik met Distress ink Victorian Velvet de crackle stempel (Magenta)) hier en daar op de kaart gezet. De lintjes maken het geheel af.

The rose is stamped with Stazon Olive Green and coloured with Tombows. De crackle stamp (PSX) is stamped with Distress ink Victorian Velvet. 

11 opmerkingen:

Ellie Knol zei

PRACHTIG, Corine!

Regina zei

Geweldig mooi!!

Ellen zei

Wat mooi Corine! Subtiel, die achtergrondstempel, wat geeft dat een prachtig effect!

Pat zei

This is beautiful Corine and the Pan Pastels are such pretty colours in the background and the rose is perfect as the focal inage and wonderfully coloured with the Tombow markers. x

maria's knutselplezier zei

Prachtig Corrie!!

Groetjes
Maria

Laurette Paelinck zei

Corrine,
heel mooi en een prachtige achtergrond.
Groetjes, Laurette

akkina van steen zei

Heel erg mooi

Gerrittina zei

Wat een mooie achtergrond!! Waar koop jij canvaspapier? Ik ken het helemaal niet.

Gr. GZ

Corine van Kuilenburg zei

Het canvaspapier heb ik gekocht bij De Vlieger in Amsterdam. Dit is van het merk Favini, en bedoeld voor Kalifgrafie. Maar in de betere papierwinkels of stempelwinkels is canvaspapier ook vast wel te vinden.

Gerrittina zei

Dank voor de tip Corine!

Gr. GZ

akkina van steen zei

Prachtige achtergrond weer een andere techniek