zaterdag 27 februari 2016

Sunflower

De vorige keer liet ik jullie zien hoe je met templates en PanPastels mooie achtergronden kunt maken. Nou, ik kan je vertellen dat het verslavend werkt, want ik ben daarna meteen aan de slag gegaan met een volgende kaart. Op deze kaart heb ik ook weer gewerkt met stempels van Paper Artsy uit de Eclectica serie.


Je neemt een A5 vel Artist Drawing Paper van Schut. Hierop breng je twee kleuren PanPastel aan. Ik gebruikte Bright Yellow Green (680.5) en Yellow Ochre Shade (270.5).


Ik ga met een grote zonnebloem werken, dus ik zoek templates die bij een zonnebloem passen. 
Breng Versamark door de template aan met een ronde blendingtool. Je hoeft niet de complete template te gebruiken, een deel ervan geeft juist een leuk effect. Gebruik een sponsje om de PanPastel aan te brengen. Ik koos de kleuren Bright Yellow Green, Yellow Ochre Shade en Turquoise (580.5). 


Fixeer je werk op het moment dat je tevreden bent over het resultaat. 


Stempel vervolgens met Stazon Jet Black en Memento Luxe Olive Grove enkele afbeeldingen en emboss de steel van de zonnebloem met bruine embossingpoeder. 


Kleur je gestempelde afbeeldingen in met markers en een waterpenseel.


Op aquarelpapier heb ik de zonnebloem en het hart geƫmbossed met koper embossingpoeder en ingekleurd met markers en een waterpenseel. Het hart heb ik met 3d tape op de bloem geplakt.


Plak de zonnebloem met 3d tape op de steel en klaar is je kaart.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren.


3 opmerkingen:

Pat zei

A really pretty mixture using the Pan Pastels with the stencils to make a wonderful background and then the foreground stamping and the dkmension with the Sunflower works beautifully Corine. x

akkina van steen zei

Mooi Corina

Ballie (Bennarda) zei

Corine, super mooi is deze kaart.
Ben afgelopen zaterdagavond thuis gelijk aan de slag gegaan met wat we overdag als workshop hadden, nl met gesso en boekpapier en brusho.
Heb de kaart al geplaats en ik moet zeggen , goed gelukt, met een beetje eigen manier, haha.
groetjes Bennarda (Ballie)

p.s met pan pastels ga ik ook nog proberen.