dinsdag 6 oktober 2015

Art Journey Leaves and Big Flower

Wat hebben we de afgelopen dagen van prachtig weer mogen genieten. Het voelt nog lang niet als herfst. Toch geniet ik van dit prachtige weer, hoewel ik ook blijf uitkijken naar de prachtig gekleurde blaadjes die straks weer van de bomen gaan vallen. Wat een kleurenpracht kan dat opleveren. Dus ik probeerde dit met PanPastel alvast te maken op een kaart. Kan ik alvast genieten.De basis voor de achtergrond maakte ik met PanPastels Yellow Ochre (270.5) en Orange Shade (280.3). Spons met deze kleuren een vel papier van 12 x 12 cm.


Stempel hierover de stempel Handwriting van Art Journey met Memento Luxe Pistachio pigment. Droog de inkt met de heattool voor je verder gaat.


Stempel met Versamark de blaadjes van de sheet Leaves (Art Journey) aan de randen van je papier. Spons deze voorzichtig met PanPastels Bright Yellow Green Shade (680.3) en Burnt Sienna (740.5). 


Gebruik een kwastje om PanPastel Rich Gold (911.5) hier en daar over de blaadjes aan te brengen. Doe dit direct na de eerste laag, dan is je embossinginkt nog voldoende vettig.


De Rich Gold geeft een mooie glans over je werk. Fixeer het geheel wel even. Hierdoor worden de kleuren echt mooier.


Gebruik deze achtergrond voor een herfstachtige kaart. Ik heb er de zonnebloem van de sheet Big Flower (Art Journey) op gemaakt. Deze heb ik eerst geëmbossed met WOW! Copper Pearl en ingekleurd met Tombows (985, 947 en 899) en een waterpenseel.
Ik hoop jullie weer te hebben geïnspireerd.

4 opmerkingen:

Pat zei

This is beautiful Corine and the pretty sunflower is complemented so prettily by the leaves, and the script just adds that bit more interest to the background. I love that bronze coloured base card too. x

Silvis Kreativstube zei

Hallo Corine,
eine wundervolle Karte hast du gestaltet. Sie gefällt mir sehr gut. Die warmem Farben gefallen mir und lassen die Sonneblume so wunderschön strahlen. Ich bin begeistert. Ganz liebe Grüße Silvi

Annemieke zei

Een prachtige creatie.
Groet Annemieke

Louise zei

Heel mooi Corine!!!