zondag 6 september 2015

Big Bold Background Snowflake - Chocolate Barouque

Voor wie alvast in de sferen wil komen van kerst heb ik een kerstkaart gemaakt. Het is pas begin september, maar ik betrap mezelf er ieder jaar weer op dat ik te laat begin met het maken van kerstkaarten. Deze kaart is niet ingewikkeld, heel handig voor als je er meerdere wil maken.


Op een A5 vel papier van 250 gram bracht ik drie kleuren PanPastels aan: Phthalo Blue Tint (560.8), Turquoise Shade (580.3) en Phthalo Blue Shade (560.3).


Om de kleuren goed te blenden gebruikte ik de Colorless Blender van PanPastel. 


Daarna goed gefixeerd met Academy Fixatie van Ghiant. De PanPastels leven er mooi van op.


Met een WOW! Sparkling Snow Glitter embossingboeder heb ik de Big Bold Background Snowflake geƫmbossed. De glitter geeft net genoeg bling-bling. De open ruimtes van de vlokken heb ik met Aqua Soft Liner van Molotow (Cyan) ingekleurd.


En zo ziet dan de achtergrond eruit.


In mijn box met frutsels vond ik deze houten sneeuwvlokjes. Met een Molotow Acrylic marker (wit) kleurde ik deze, zodat het bij de kaart past. Vervolgens plakte ik het op een van de harten in de sneeuwvlokken.


Op een stuk wit papier heb ik met WOW! Blue Blast Glitter embossingpoeder een tekst geĆ«mbossed. Het tekstje komt van de sheet Damask Reindeer van Chocolate Baroque. Dit gemat op donkerblauw papier. 

Ook de achtergrond matte ik op donkerblauw papier. Het geheel op een witte kaart geplakt en klaar is je kerstkaart!
2 opmerkingen:

Dotty Jo x zei

So lovely, Jo x

Pat zei

This is so pretty and the pan pastel colours you have used look great together Corine and the snowflake with the pretty matching gem and embossed sentiment are the perfect finishing touches. I bought this CB stamp when it first came out and used it quite a lot but you have encouraged me to think about getting it out again for this Christmas with this beautiful card. x