dinsdag 5 mei 2015

Fresh Blooms

Een fleurige bloemenkaart met PanPastels. Dit keer wilde ik me eens wagen aan wat fellere zomerse tinten. Als basis heb ik gekozen voor canvaspapier. Dit werkt toch weer even iets anders dan glad papier. Stempel met transparante embossinginkt een aantal keer de bloem op het canvaspapier. Wrijf met een sponsje hierover drie verschillende kleuren PanPastels. Ik gebruikte turquoise (580.3), magenta (430.5) en bright yellow green (680.5). De stempels zijn van Chocolate Baroque Fresh Blooms en Bold Blooms. De template is van The Crafters Workshop.


Neem een template en breng door de template transparante embossinginkt aan op je canvaspapier. Herhaal dit een paar keer en spons met PanPastel turquoise en bright yellow green.


De achtergrond ziet er dan zo uit.


Emboss met turquoise glitter embossinpoeder de bloem en het hart van de bloem op aparte stukjes canvaspapier. Kleur de bloem en het middelste hart met aquarelstiften en een waterpenseel. Voor het middelste hart heb ik eerst op een glad stukje papier bright yellow green aangebracht en daarover heen geƫmbossed. Plak de delen op elkaar met 3d-tape.


Op onderstaande foto kun je goed zien hoe de embossingpoeder glanst en glittert.


Bevestig een lintje op de kaart en plak de bloem erop met 3d-tape.
4 opmerkingen:

Regina zei

Mooie combinatie. Gaaf zo met het glitter. Als je hier niet vrolijk van wordt.

Emmy Wind zei

Wat een superkleurtjes, daar hou ik van, zijn in mijn creaties ook veel terug te vinden, groetjes emsiescreaties.blogspot.com

akkina van steen zei

Oh ook mooi zo met pan pastel
kaart is niet gefixeerd he of wel?

Pat zei

I love the Pan Pastels together with the pretty stencilling and the Chocolate Baroque stamps. The blue glittery embossing works well too. A beautiful card Corine. x