maandag 20 april 2015

Big Smile

Een soft pastel kaart met een vrolijke tekst.

Deze kaart heb ik gemaakt met lichte PanPastels. Eerst heb ik op voor de achtergrond een CAC-Stamp (van Impression Obsession) gestempeld met Versamark. Vervolgens deze gesponsd met Phthalo Blue Tint (560.8) en Red Iron Oxide Tint (380.8).
Op een apart stukje papier heb ik de tulp (Art Journey Tulips) gestempeld met Versamark. De bloem heb ik gesponsd met Red Iron Oxide Tint en de steel met het blad met Bright Yello Green Shade (680.3). Daarna heb ik de tulp ingekleurd met potloden en de bloem uitgeknipt.


Op een ander stukje papier heb ik gesponsd met Red Iron Oxide Tint. Daarop heb ik de tekst Big Smile gestempeld met Versamark en deze gesponsd met Phthalo Blue Tint.


Het tekstje is gemat met een zalmroze stukje papier en direct op de kaart geplakt. De tulp heb ik met foamtape opgeplakt zodat deze iets naar voren komt. Het geheel is gemat op een stuk zalmroze papier en als laatste op een lichtblauwe kaart geplakt. De kaart heeft het formaat van 13,5 x 13,5 cm.


En zie hier het eindresultaat.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren.
6 opmerkingen:

Marit zei

Prachtig! Mooie subtiele kleurencombi!

Pat zei

This is very pretty Corine and the versamark with the pastels applied on top brings out the detail in the stamp beautifully. The softly coloured flower and then the pastels applied to the sentiment brings the whole thing together perfectly. x

Alle mooie dingen zei

Mooi! Prachtige kleuren....
Groetjes
Anita

Ellen zei

Prachtig Corine! Wat een mooi geheel zo!

Louise zei

Oh, ik moet ook weer aan de panpastel zie ik wel!! Heel erg stijlvol en mooi Corine.

akkina van steen zei

Prachtig, mooie achtergrond stempel