donderdag 5 maart 2015

Just to say....

Vandaag laat ik jullie een muurprintje zien, gemaakt met PanPastels. Dit is een erg leuke techniek en zo haal je meer uit je PanPastels. 
Maak eerst een basis achtergrond met Orange Shade (280.3) en Bright Yellow Green Shade (680.3). Stempel dan het raam met een transparante embossinginkt op je kaart. Breng met een kwastje Paynes Gray (840.3) aan over het raam. Wrijf het teveel poeder voorzichtig weg met een PP-sponsje. De blaadjes aan de rechterkant heb ik ook gestempeld met een transparante embossinginkt en hierover heb ik Chrom. Ox. Green Shade (660.3) aangebracht.
De stempels aan de linkerkant heb ik bewerkt met Bright Yellow Green Shade, Orange Shade en Rich Gold (911.5). Het blijft altijd lastig om het glans effect van de gouden PanPastel te fotograferen.Na het bewerken met PanPastels heb ik aan de linkerkant van de kaart nog wat stempels gezet. Hiervoor heb ik de kleuren Tombow Dual Markers gebruikt waarmee ik ook de bloem heb ingekleurd. De bloem heb ik eerst geëmbossed met WOW Metallic Platinum.Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren.

Gebruikte stempels zijn allemaal van Chocolate Baroque:
Fancy Flowers
Autumn Poppy
Macintosh Sentiments


5 opmerkingen:

Sophie zei

Wow!Traumhaft schön.
So herrliche Farben, und der Hintergrund ist fantastisch mit den feinen Abdrücken.
Eine wunderschöne Karte.

Herzlichst Sophie

Annemiek zei

Prachtig!

Regina zei

Prachtig!!

Pat zei

This is very pretty Corine and the leaves and flowers in the background go well with that gothic window and the lovely red flower as the focal point. x

Ellen zei

Wat mooi Corine! Dat moet ik toch ook nog eens leren, met pan pastels werken.