donderdag 5 februari 2015

More Clearly Ourselves

Wat kun je toch leuke dingen doen met PanPastels. Op deze kaart ben ik eerst begonnen met een basislaag te sponsen met de kleuren Permanent Red (340.5), Bright Yellow Green (680.5) en Turquoise Shade (580.3). Stempel daarna de takken (van de set Damask Floral IO stamps) met Versmamark en kleur deze met een kwastje met Phthalo Blue Shade (560.3), de andere bloemen en blaadjes heb ik gekleurd met Turquoise Shade. Over de bloemen met de sprietjes heb ik nog wat Pewter (921.5) aangebracht met een kwastje. Dit geeft een beetje een shimmer effect.Het tekstje (IO stamps) heb ik met Stazon Blue Hawaii gestempeld op stukje papier dat ik heb gesponsd met de drie kleuren voor de achtergrond.
Het bloemetje (Magenta) heb ik gestempeld met Versamark en gekleurd met Phthalo Blue, de blaadjes met Bright Yellow Green Shade (680.3). 
Hier en daar nog wat stipjes met de Molowtowpen (160 Signal White).3 opmerkingen:

Regina zei

Mooi kleurrijk. Leuke stempels!

Pat zei

I love the IO stamps Corine and the colour combination is beautiful. The coloured background to the sentiment is a nice touch too with the prettily positioned flower and leaves. A gorgeous red base card too. x

Willy zei

Prachtig kaartje Corine, mooie kleurtjes!!