zaterdag 15 november 2014

Christmas card with Magenta and IO-stamps.Met deze kaart heb ik een prijs gewonnen met de Kerstkaartenwedstrijd van De Posthumuswinkel in Amsterdam. 
Ik heb deze kaart gemaakt met een Cover a Cardstamp en tekststempel van Impression Obsession. De kerstster-bloem is van Magenta.
De kerstster is geëmbossed met zilver en paarse embossingpoeder, en bewerkt met drie kleuren PanPastels. De tekst is geëmbossed met paarse embosingpoeder. De achtergrond is gekleurd met de dezelfde Pan Panstels als op de bloem. Het was leuk deze kaart te maken. 
En ik ben superblij dat ik een prijs heb gewonnen.

With this Christmas card I won the Christmas Card Contest at De Posthumuswinkel in Amsterdam. The background is made with a Cover a Card stamp of IO-stamps, the sentiment also. The Poinsettia is a Magenta stamp. For colouring the backgrond and flower I used three colors Pan Pastels.

7 opmerkingen:

Hillie zei

Een hele mooie kaart geworden Corine! Gefeliciteerd met de prijs. Vast niet moeilijk om een stempel uit te zoeken uit dit het prachtige assortiment!

Regina zei

Heel mooi!! Gefeliciteerd. Wel verdiend.

Renee van Evert zei

Gefeliciteerd!

Annie Fransen zei

wat een schitterende kaart,gefeliciteerd

Pat zei

This is very pretty Corine and congratulations on your win! I love the background IO stamp and that beautiful large Poinsettia on top. Gorgeous purple colour too. x

Joke zei

Schitterend Corine! Gefeliciteerd.

Anja v K@@rten zei

Echt een hele mooie hoor!!!!!
Genietuhhhh
Creatieve groetjes, Anja