maandag 22 september 2014

Single Bloom Rose Stem (IO stamps)Vorige week ben ik op een mooie doordeweekse donderdagmiddag naar Amsterdam geweest. Genoten van de stad en natuurlijk een bezoekje gebracht aan De Posthumuswinkel. Een mooie collectie Impression Obsessionstempels is daar te vinden.
Voor deze kaart koos deze roos-stempel met tekstje. Gestempeld met Stazon op aquarelpapier en ingekleurd met Distress inkten.
De achtergrondstempel is ook van Impression Obsession. Deze heb ik gestempeld met Versamark en daarna met Pan Pastels eroverheen. De tekststempel is een 'oudje' van Hero Arts en de tak is van Penny Black.

Last week I went to Amsterdam. It was a lovely afternoon. At The Posthumuswinkel I bought some stamps of Impression Obsession. On this card I used a rose stamp with Stazon ink on aquarelpaper. The background is made with a large stamp and Versamark in combination with Pan Pastel and other stamps (with Stazon and Distress ink).

Om jullie een beetje mee te laten genieten van de prachtige middag laat ik jullie deze zelfgemaakte Ansichtkaart van Amsterdam zien.

I will show you beautiful Amsterdam with this digital card.4 opmerkingen:

Pat zei

Lovely Corine, and that single rose is beautiful against that background and with the simple sentiment topper and the two pretty gems is just enough. So elegant. x

Miranda zei

Hoi Corine, zo te zien heb je een heerlijk dagje gehad en ja Amsterdam zonder Posthumus kan niet he hifi.....ja , deze roos is ook een van mijn favorieten! Je hebt er een mooie mix van gemaakt met deze stempels.
groetjes Miranda

Ellen zei

Mooie kaart Corine! En dat de achtergrond zelf gestempeld is zou je niet zeggen, het lijkt wel scrapboek-papier, prachtig gedaan!

Laurette Paelinck zei

corinne,
een heel mooie kaart heb je gemaakt, met weer eens een prachtige achtergrond.
Liefs, Laurette