woensdag 11 juni 2014

Sunny FlowersSamen met Regina, Renée en Marian een avondje gestempeld. We stelden ons de uitdaging om kaarten te maken uit het boekje More Mir'acle Art van Miranda Degenaars en kozen voor de kaarten uit het 'hoofdstuk' Sunny Flowers (pag. 16 t/m 19). Leuk om te doen. Niet eerder probeerde ik een kaart na te maken uit een boekje. Natuurlijk met een sausje van mijzelf. Dank Miranda voor de inspiratie.
Voor de kaarten gebruikte ik stempels van Chocolate Baroque: Sunny Flowers, Pretty Poppies, Dusky Damask en Texture Fragments.

8 opmerkingen:

Torreke zei

Prachtig Corinne!!! Gezellig zo samen stempelen!
Groetjes, Linda

Regina zei

Ze zijn prachtig geworden. Helaas wegens wat tijd gebrek en prioriteiten stellen ;) nog niet af. Deze zijn super en geef het prachtige weer ook mooi weer. Je hebt ze prachtig op de foto gezet. Super kaarten. Was een leuke avond.

Pat zei

I love the bright citrus colours and both cards have some lovely background stencilling and stamping. I love the poppies and the sunflowers as focal points on these cards, and there are some lovely highlighting touches too. x

Miranda zei

Ik ben vereerd Corinne! En ze zijn prachtig geworden! Zoals al je kaarten......niets zo leuk als samen creatief zijn he? lieve groet, Miranda

Anneke zei

Wat leuk om dit zo met elkaar te doen. Ze zijn prachtig geworden. Het is zonnig en het zijn zonnebloemen. Twee vliegen in 1 klap. Groetjes Anneke.

Sophie zei

Wunderschöne Karten

Groetjes Sophie

Paper Creations by Shirley zei

Very Beautiful !!

Anneke zei

Mooi!