donderdag 24 februari 2011

Flowers and butterflies + Liebster blog


Stempels van Hero Arts en Stamp it. De bloem heb ik geëmbossed op vellum met Frost White inkt en Clear embossingpoeder. Op deze manier zijn ook de bloemen op de achtergrond geëmbossed. De vellumbloem heb ik aan de achterzijde ingekleurd met Karisma Potloden.
Voor het sponsen van de achtergrond gebruikte ik Distress Inkten: Broken China en Vintage Photo. De afdrukken van de vlinder/bloemenstempel en de tekststempel (beiden Stamp It) heb ik gestempeld met Distress Inkt Dusty Concord. En de achtergrondtekst (Hero Arts) heb ik gestempeld met Distress Inkt Miled Lavender.

Van Regina de Koning ontving ik de award Liebster blog!
Dankjewel Regina. Een leuke award.

Het is de bedoeling dat ik nu 3 andere blogs vermeld die ik zeer waardeer. Ik heb gekozen voor blogs van mensen die ik ken waarvan ik weet dat zij ook met plezier stempelen en het leuk vinden nieuwe technieken uit te proberen.
Van de bloggers die ik 'aanwijs' als 'Liebster blog' wordt gevraagd ook 3 andere bloggers aan te wijzen.

Paulien: ik heb Paulien leren kennen tijdens beurzen en workshops. Zij is zeer enthousiast over alles wat met stempelen te maken heeft. En heeft altijd wel een gezellig praatje.

Angelika: ken ik ook van beurzen en workshops. Altijd weer leuk om haar even te spreken en haar mooie werk te zien. Met name de resistkaarten spreken mij erg aan. Maar kijk ook verder op haar blog.

Hillie: één van mijn collega's uit het Art Journey team! Altijd gezellig en fijn als Hillie er weer bij is. Ze maakt mooie dingen! Hillie is altijd druk met haar gezin en werk, gelukkig vindt ze ook tijd om te stempelen en te scrappen.

3 opmerkingen:

Regina zei

Wow, een prachtig exemplaar. Echt iets om trots op te zijn.

Hillie zei

Gewelidige creatie. Ik vind de bloemenstempels vzn Hero Arts helemaal top!

Anoniem zei

the soft colours are beautiful on this card