woensdag 22 oktober 2008

My friend Mr. Bones

Ik ben weer thuis na een week USA. Het was een enorm leuke reis. Ik heb weer veel geleerd. Ook nieuwe technieken geleerd met materiaal dat ik toch al in huis heb... altijd prettig, scheelt weer in het aanschaffen van spullen.

Gisterochtend, na een lange reis van ruim 10 uur, landde ik om kwart voor 9 op Schiphol. Gelukkig heb ik geslapen in het vliegtuig, zodat ik niet helemaal uitgeput aankwam. Mijn koffers kwamen snel. Nog even samen met Dianne een broodje gegeten en een kopje koffie gedronken. Gerrit stond in de file; ja, ik ben weer thuis ;-), vandaar even een breakfast-stop bij Délifrance.

Voor Jeroen heb ik natuurlijk ook wat leuks meegenomen. Hij is helemaal blij met Mr. Bones. Vandaag hebben we Mr. Bones in elkaar geknutseld. Was niet zo moeilijk, hoor. Werkt gewoon met grote splitpennen.

De sweater die hij aan heeft, heb ik gekocht op het vliegveld in Green Bay. Ik was een week in de stad van de 'Green Bay Packers' (American Footballteam) en het team won ook nog afgelopen weekend. Dus ik kon eigenlijk niet naar huis zonder een shirt van de Packers voor Jeroen. Hij is er erg blij mee.


1 opmerking:

Hillie zei

Leuk dat je er weer bent. Heerlijk dat je met je bestaande materialen aan de slag kunt! Laat je snel wat zien?
Hillie